OBS! Instruktioner om coronaviruset NU OCKSÅ PÅ SVENSKA!

Opetushallituksen keväällä 2020 julkaiseman ohjeen mukaan oppilasryhmille järjestettävät retket lähikohteisiin, luonnossa liikkuminen ja ulkona oppiminen ovat suositeltavia korona-aikana, ja pienimuotoisia luokkaretkiä ja leirikouluja voidaan toteuttaa hygieniaohjeita noudattaen.

LYKE-verkoston tarjoama luonto- ja ympäristökoulutoiminta tarjoaa myös ryhmänsä kanssa toimintaan osallistuvalle opettajalle tai kasvattajalle toimivia malleja ja käytännön vinkkejä ulkona luonnossa tapahtuvasta opetuksesta.

Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto on laatinut korona-ajan ohjeistuksen LYKE-verkostolle. Ohjeet perustuvat valtionhallinnon ohjeisiin ja niiden tavoitteena on turvata sekä henkilökunnan että asiakkaidemme turvallisuus koronaepidemian aikana. Seuraamme valtakunnallista tiedotusta ja päivitämme ohjeita sen mukaan.

LYKE-verkosto tarjoaa myös korona-aikana opetusta oppilaiden innostuksen, tiedon ja taitojen lisäämiseksi luonnosta, luonnontieteistä ja omasta oppimisesta.

LYKE-verkoston korona-ajan turvallisuusohjeisiin tästä!
Instruktioner om coronaviruset – klicka här!