Liity LYKE-verkostoon

LYKE-verkostoon kuuluu jo yli 50 toimijaa, jotka tarjoavat luonto- ja ympäristökasvatuksen tukipalveluja kouluille ja varhaiskasvatusyksiköille.

LYKE-verkoston toimipisteet ovat sertifioituja toiminta- ja kehittämiskeskuksia tai koejäseniä, jotka tavoittelevat sertifiointikriteerien täyttämistä.  Koejäsenille tarjotaan samat palvelut kuin sertifioiduille toimipisteille. Tutustu sertifiointikriteereihin sekä LYKE-verkoston palveluihin!

LYKE-verkoston toimipisteet ovat pääsääntöisesti samalla Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto ry:n yhteisöjäseniä. Mikäli toimipiste ei ole oikeustoimikelpoinen tai ei muusta syystä voi liittyä liiton yhteisöjäseneksi, voi se liittyä LYKE-verkostoon ilman liiton jäsenyyttä. Yhteisöjäsenten ja verkostojäsenten vuosimaksut ovat samansuuruiset (130 € v. 2018) ja palvelut yhtenevät. Lue lisää jäsenmaksuista.

Liiton päätöksentekoon voivat osallistua kaikki LYKE-verkoston sertifioidut toiminta- ja kehittämiskeskukset sekä näiden henkilökunta. Koejäsenillä ei ole oikeutta osallistua päätöksentekoon.

Liitä toimimipisteesi LYKE-verkoston koejäseneksi täyttämällä alla oleva hakemus. Hae sertifiointia toimintakeskukseksi tai kehittämiskeskukseksi kahden vuoden kuluessa liittymisestä tai suoraan liittymisen yhteydessä erillisellä sertifiointihakemuksella.

Hakemus LYKE-verkostoon

Tietosuojaseloste

Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liiton yhteisöjäsenyys

valitse toinen

Liitymme LYKE-verkostoon ja Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto ry:n yhteisöjäseneksi (oikeustoimikelpoiset hakijat)

Liitymme pelkästään LYKE-verkostoon (hakijat, joille yhdistyksen yhteisöjäsenyys ei ole mahdollista)

Sertifiointi

valitse yksi kolmesta

liitymme koejäseneksi
Sertifiointia haetaan kahden vuoden kuluessa.

Haemme sertifiointia toimintakeskukseksi
Täytä myös sertifiointihakemus! (Hakemus avautuu uuteen välilehteen)

Haemme sertifiointia kehittämiskeskukseksi
Täytä myös sertifiointihakemus! (Hakemus avatutuu uuteen välilehteen)

Toimipisteen nimi suomeksi

Toimipisteen nimi ruotsiksi

Toimipisteen katuosoite (sijainti)

Postitoimipaikka

Toimintamme on kiertävää luonto/ympäristökoulutoimintaa, eikä meillä ole toimipistettä.

Toimipisteen postiosoite, jos eri kuin käyntiosoite:
Katuosoite

Yleinen sähköpostiosoite

Yleinen sähköposti liitetään postituslistalle

Kotisivu

Vastaajan nimi

Vastaajan asema organisaatiossa

Vastaajan sähköposti

Vastaaja on LYKE-yhteyshenkilö myös jatkossa, toimipisteen edustaja kokouksissa ja liitetään LYKE-postituslistalle

Muu yhteyshenkilö

Muun yhteyshenkilön asema organisaatiossa

Muun yhteyshenkilön sähköposti (liitetään LYKE-postituslistalle)

Laskutustiedot

Vuonna 2018 LYKE-verkostomaksu on 130 euroa.
Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liiton jäsenmaksu (130 euroa) korvaa LYKE-verkostomaksun.
Lisätietoja jäsenmaksuista

Lasku lähetetään

verkkolaskunasähköpostissa yhteyshenkilöllepaperilaskuna postissa

Y-tunnus

Verkkolaskuosoite

Välittäjän tunnus

Laskuun merkittävä laskutusosoite, jos eri kuin postiosoite:

Laskutettavan nimi

Katuosoite

LYKE-verkostoon kuulumisen perusedellytykset

LYKE-verkostoon kuulumisen edellytyksenä on, että toimipiste tarjoaa vuosittain säännöllistä luonto- tai ympäristökoulutoimintaa lapsi- ja nuorisoryhmille.

Millaista toimintaa toimipisteessä järjestetään?

Toimintaa varhaiskasvatusyksiköille

Toimintaa alakouluille (1.-6. lk)

Toimintaa yläkouluille (7.-10. lk)

Toimintaa muille opiskelijaryhmille (lukiot, ammattikoulut, muut oppilaitokset)

Toimintaa muille lapsi- tai nuorisoryhmille (esim. harrastustoiminta)

Koulutuksia opettajilla ja/ tai muille kasvattajille

Näyttelyitä, joissa varhaiskasvatus- ja/tai kouluryhmät voivat vierailla

Vuokrattavia välineitä varhaiskasvatukselle ja/tai kouluille

Leirikoulutoimintaa

Toimipisteen toiminta on kokonaisuudessaan luonto- tai ympäristökoulutoimintaa

Toimipisteellä on muutakin kuin luonto- ja ympäristökoulutoimintaa

Toiminta on suunnattu laajemmalle alueelle, ei esimerkiksi vain yhdelle koululle.

Kuvaa toimintaa omin sanoin mahdollisimman konkreettisesti: Mitä ryhmien kanssa tehdään käytännössä? Miten ryhmät valitaan?

Muuta tiedotettavaa

Lisätietoja hakemukseen liittyen:

HUOM! Mikäli haet suoraan toimintakeskukseksi tai kehittämiskeskukseksi, lähetä tämä hakemus ja täytä vielä sertifiointihakemus (klikkaa linkkiä, se avautuu uuteen välilehteen).

Koejäseneksi liittyvien ei tarvitse täyttää sertifiointihakemusta nyt vaan sertifiointia haetaan kahden vuoden kuluessa liittymisestä.