Maailman pelastaminen on aikuisten vastuulla.

Tule mukaan!  #pelastusjoukot

Tehdään yhdessä tulevaisuudesta totta!

Lapsuuden luontokokemukset luovat perustan luonnon kunnioittamiselle ja ympäristöstä välittämiselle. Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto tekee työtä sen puolesta, että lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus luontosuhteen rakentamiseen ja kestävään elämäntapaan kasvamiseen.

Toimi näin:

• Lahjoita vapaavalintainen summa tilisiirtona Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liiton rahankeräystilille
    FI52 8146 9710 2044 46 (DABAFIHH)
  • Tai lähetä lahjoitussumma ja yrityksesi laskutustiedot osoitteeseen luontokoulu (at) luontokoulut.fi . Saat muutaman päivän sisällä yrityksellesi laskun valitsemallesi lahjoitussummalle.
  • Huomioithan, että yrityslahjoitus on verovähennyskelpoinen 850€ asti

Yritysten joululahjoitukset: Julkaisemme yrityksenne nimen (yli 500 € lahjoitus) tai logon (yli 2 500 € lahjoitus) verkkosivuillamme kertomaan tuestanne ympäristökasvatukselle.  Saat myös markkinointimateriaalia (yli 500 € lahjoitus), jota voit lähettää asiakkaillesi joulutervehdyksenä. Lähetä yhteystietosi osoitteeseen luontokoulu(at)luontokoulut.fi, otamme sinuun yhteyttä!

Saaduilla varoilla

Kehitetään ja laajennetaan LYKE-verkostoa

Jotta yhä useammalla lapsella ja nuorella olisi mahdollisuus osallistua luonto- ja ympäristökoulutoimintaan.

Järjestetään koulutuksia kasvattajille

Jotta yhä useampi saisi valmiuksia ympäristökasvatuksen toteuttamiseen.

Ylläpidetään MAPPA.fi -palvelua

Jotta yhä useampi kasvattaja löytäisi materiaaleja ympäristökasvatustyönsä tueksi.

LUPATIEDOT

Poliisihallituksen 23.3.2018 myöntämän keräysluvan RA/2018/319 mukaisesti Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto ry voi kerätä varoja 1.9.2018 – 31.8.2019  välisenä aikana koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään ympäristökasvatuksen materiaalien tuottamiseen, ympäristökasvatuksen materiaalipankin (MAPPA-materiaalipankki) kehittämiseen sekä luonnossa oppimista ja ympäristökasvatusta edistävien koulutusten ja tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi varoja voidaan käyttää luonto- ja ympäristökoulutoiminnan edistämiseen liittyviin palkkakuluihin viestintään, vaikuttamistyöhön, luonto- ja ympäristökoulujen verkoston yhteistyön tukemiseen ja kehittämiseen sekä luonto- ja ympäristökoulutoiminnan laadun kehittämiseen (sertifiointi- ja auditointijärjestelmän ylläpito ja kehittäminen) liittyvien työtehtävien osalta.