Opettaja & kasvattaja, tule mukaan kokeilemaan MAPPA-teemareppuja ja kehittämään ilmastokasvatusta!

Olemme kehittämässä MAPPA.fi -palvelusta entistä parempaa! Toimiville ja testatuille työkaluille ilmastokasvatuksen toteuttamiseen on valtava tarve. Mappa.fi -palvelun uusi lisäosa mahdollistaa  monialaisten oppimiskokonaisuuksien eli teemareppujen luomisen.

Etsimme nyt kokeneita opettajia ja kasvattajia avuksi!

Teemme yhdessä ilmastonmuutosreppuja yhdistelemällä ja soveltamalla eri ikäryhmille valmiita Mappa.fi -palvelun materiaaleja. Myös kokonaan uuden materiaalin lisääminen on mahdollista!

Järjestämme reppujen koostamisesta työpajan ti 11.6.2019 Tampereella  ja työtä jatketaan digitaalisella alustalla. Osallistumalla työpajaan saat laadukkaat ilmastokasvatuskokonaisuudet ensimmäisten joukossa ryhmäsi käyttöön sekä käyttöopastusta Mappaan ja sen vielä julkistamattomiin uusiin toimintoihin.

Täytä alla oleva lomake, jossa voit kertoa miten haluaisit olla mukana kokeilussamme. Kaikkien ikäryhmien opettajat varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen ovat tervetulleita mukaan! Työpajaan mahtuu noin 15 osallistujaa ja siihen on vielä muutama paikka vapaana. Ensisijaisesti etsimme työpajaan vielä yläkoulujen,  lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten opettajia!

Työpaja järjestetään ti 11.6. klo 10:30-13:30 Monitoimitalo 13:ssa, osoite: Satakunnankatu 13, Tampere.

Ilmastonmuutosreput toteutetaan Ympäristöministeriön Kokeilun paikka -rahoituksella. Lue lisää kokeilustamme!

Tietosi tallennetaan Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liiton asiakas- ja markkinointirekisteriin tästä hankkeesta viestimiseksi. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.  Tutustu tietosuojaselosteeseen!

* Pakollinen kenttä

TAUSTATIEDOT

Hae MAPPAsta!

Löydät helposti eri tahojen tuottamia ympäristökasvatuksen ja kestävän kehityksen materiaaleja!

MAPPA.fi -ohjeet

Miten lisään omia materiaalejani? Kuinka parannan hakutulosta? Usein kysytyt kysymykset.

Mainosta MAPPAssa!

Jo on 20000 vuosittaista käyttäjää! Mainostuloilla kehitetään palvelua.
MAPPA.fi -hakupalvelun avulla löydät verkosta helposti ympäristökasvatuksen ja kestävän elämäntavan taitojen oppimisen tueksi tarkoitettuja materiaaleja. Materiaalit ovat yli 200 eri tahon tuottamia.

Palvelu toimii työkaluna ja tukena kouluille, päiväkodeille, luonto- ja ympäristökoulujen opettajille, järjestöille sekä muille ympäristökasvattajille. Materiaalin tuottajat saavat MAPPA:n kautta omat materiaalinsa paremmin esille ja laajempaan käyttöön.

Palvelusta löydät mm. vinkkejä ulko-opetukseen, videoita, sähköisiä pelejä ja tehtäviä sekä tilattavia materiaaleja. MAPPA.fi -palvelu on monipuolinen, asioita eri näkökulmista tarkasteleva kokonaisuus, jonka sisällöt eivät noudata vain yhtä tiettyä ideologiaa.